Стало відомо, скільки українських військових підготують у Британії до кінця року

Читать на русском
Уряд Великої Британії має намір до кінця року довести загальну кількість підготовлених українських військовослужбовців до 30 тисяч.
Фото: Twitter/DefenseHQ

Уряд Великої Британії має намір до кінця року довести загальну кількість підготовлених українських військовослужбовців до 30 тисяч.

Про це заявив міністр оборони країни Ґрант Шаппс, його цитує Sky News.

Які країни-союзники роблять найбільший внесок у перемогу УкраїниВійськова, гуманітарна та фінансова допомога Україні – хто з союзників робить найбільший внесок у перемогу.

За його словами, допомога Україні залишається пріоритетним завданням для Лондона.

«Підготовка 30 тисяч військових – це наша ціль. Тому я не думаю, що рішучість Великої Британії коливається якимось чином чи будь-якою формою. І ми стоятимемо пліч-о-пліч з українцями», – сказав Шаппс.

Міністр також повідомив, що британська армія передасть Україні додаткову партію зброї та боєприпасів.

«Я щойно оголосив про десятки тисяч додаткових боєприпасів, загальна кількість яких вже становить близько 300 тисяч, і ми надамо величезну кількість додаткової підтримки та обладнання до кінця цього року», - розповів Шаппс.

Нагадаємо, нещодавно повідомлялося, що Британія надасть Україні обладнання для захисту портів та морських шляхів.

Крім того, влада країни виділила понад 14 млн доларів на допомогу українським біженцям. Також Велика Британія поставить Україні додаткові системи ППО.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: