Британія виділила понад 14 млн доларів на допомогу українським біженцям

Читать на русском
Британія виділила 11,5 млн фунтів стерлінгів (понад 14,5 млн доларів) для допомоги українським біженцям, які зараз живуть в Англії, Уельсі, Шотландії та Північній Ірландії.
Фото: news.nominal.com.ua

Британія виділила понад 14 млн доларів на допомогу українським біженцям Міністерство у справах вирівнювання, житлового будівництва та громад Великої Британії у День Незалежності України оголосило про новий пакет підтримки українських біженців вартістю 11,5 мільйона фунтів стерлінгів.

Про це повідомляє пресслужба відомства.

«Пакет підтримки допоможе більшій кількості українців, які прибувають до Англії, Уельсу, Шотландії та Північної Ірландії, «інтегруватися у свої громади під час перебування у Великій Британії, а також сприятиме їхньому кар'єрному зростанню», – йдеться у повідомленні.

Також у повідомленні говориться про виділення 11,5 мільйона фунтів (14 млн доларів) стерлінгів «для підтримки українців, які приїжджають до країни, щоб будувати своє життя».

Зазначається, що близько 10 тисяч українців зможуть скористатися допомогою у вивченні англійської мови, що сприятиме працевлаштуванню. Інтенсивна мовна програма передбачатиме близько 20 годин онлайн-навчання на тиждень впродовж 10 тижнів.

Також буде надано додаткову підтримку при працевлаштуванні протягом 12 тижнів, що включатиме поради щодо пошуку роботи, написання резюме та підтримку під час подачі заяв, а також індивідуальні консультації.

Наголошується, що половина дорослих українців, які прибули у Британію, вже знайшли роботу. Новий пакет має на меті допомогти більшій кількості людей працевлаштуватися, а тим, хто вже має роботу, – перейти на більш кваліфіковану та високооплачувану роботу.

Нагадаємо, Великобританія оголосить найманців ПВК «Вагнер» терористами.

Також Великобританія поставить Україні додаткові системи ППО.

Раніше Британські розвідники проаналізували наступ українських і російських сил за останній тиждень.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: