Росія не буде розглядати пропозиції про припинення вогню в Україні – Лавров

Читать на русском
Росія нібито готова до переговорів щодо України, але жодних пропозицій щодо припинення вогню розглядати не буде.
Фото: Сергій Гунєєв

Глава МЗС рф Сергій Лавров заявив, що росія нібито готова до переговорів щодо України, але жодних пропозицій щодо припинення вогню розглядати не буде.

Про це повідомляють російські ЗМІ.

Удавані миротворці: у чому суть ініціатив щодо припинення війни в Україні, запропонованих за кордономУ чому полягає суть мирних планів, які для припинення війни в Україні пропонували Китай, Індонезія, Ватикан та інші держави.

На прес-конференції в Нью-Йорку, де проходить сесія Генасамблеї ООН, Лавров наголосив, що країна-агресор готова до перемовин щодо України, але жодних пропозицій щодо припинення вогню розглядати не буде, бо її нібито один раз уже обдурили.

Також головний дипломат рф заявив, що формула миру Володимира Зеленського, яка передбачає виведення російських військ з усієї міжнародно визнаної території України, нібито «не може бути реалізована, всі це знають».

Крім того, своєму виступі Лавров назвав Захід «імперією брехні», оскільки західні країни нібито беруть на себе зобов’язання і не виконують їх.

Також Лавров сказав, що «свого роду візитною карткою колективного Заходу давно стало неприйняття принципу рівноправності та тотальна недоговороздатність».

Нагадаємо, Володимир Зеленський в ООН назвав дві умови для припинення бойових дій.

Також Зеленський заявив, що для переговорів із росією зараз поганий момент.

Раніше держсекретар США Ентоні Блінкен заявив, що до переговорів між Україною та росією не готова лише остання.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: