Росія накопичує ракети для майбутніх ударів по Україні – Гуменюк

Читать на русском
Зниження активності використання рф ракет з носіїв морського базування може свідчити про те, що агресор їх накопичує для майбутніх ударів.
Укрінформ

Зниження активності використання рф ракет з носіїв морського базування може свідчити про те, що агресор їх накопичує для майбутніх ударів.

Про це розповіла керівниця об’єднаного пресцентру Оперативного командування «Південь» Наталія Гуменюк в етері телемарафону.

Вона наголосила, що ворог не відмовився від своїх планів та накопичує ракети, щоб невдовзі завдати нових масованих ударів по Україні.

«Очевидно, що треба розуміти, ворог не відмовиться від своїх планів. Буде тиснути, буде атакувати. Вони мають перевагу в повітрі, і це очевидно, мають запас ракет і намагаються його поновлювати. На жаль, санкції не працюють в абсолютному режимі блокування цього виробництва», – заявила Гуменюк.

Вона додала, що «Калібри» є високоточною зброєю, яку ворог досить часто використовував по об’єктах критичної інфраструктури. А те, що наразі не спостерігають активності використання ракет з носіїв морського базування, може свідчити, що ворог накопичує їх і готує певний потенціал.

Нагадаємо, росія розпочала черговий етап енергетичного терору проти України – окупанти вже два тижні атакують регіональні підстанції.

Раніше писали, що енергетики розглядають усі варіанти розвитку подій цієї зими, у тому числі й найгірший сценарій – нові масовані обстріли росіян дронами та ракетами української енергосистеми.

До слова, Сили протиповітряної оборони вночі 23 вересня знищили в небі України 14 ударних БпЛА типу Shahed-136/131.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: