Верещук розповіла, як можна оскаржити позбавлення виплат ВПО

Читать на русском
Українці, яких позбавили виплат ВПО і вони не погоджуються з цим рішенням, можуть спробувати його оскаржити.
Ірина Верещук/ Facebook

Українці, яких позбавили виплат ВПО і вони не погоджуються з цим рішенням, можуть спробувати його оскаржити. Для цього потрібно звернутися до Національної соціальної сервісної служби, а також зателефонувати на гарячу лінію в Мінреінтеграції.

Про це розповіла міністр із реінтеграції тимчасово окупованих територій України Ірина Верещук в ефірі телемарафону.

Виплати переселенцям: як змінилися правила призначення допомоги та хто може її втратитиПравила виплат для ВПО змінилися. Кого можуть позбавити щомісячної державної допомоги на –інфографіці.

За її словами, досить часто люди звертаються щодо втрати виплат для переселенців, оскільки вони вважають це рішення необґрунтованим.

«Люди можуть звернутися до територіальних органів соціального захисту. Якщо не згодні з їхнім рішенням – звернутися до Національної соціальної сервісної служби, а також зателефонувати на гарячу лінію 15-48 до нас у Мінреінтеграції. Ми проконсультуємо та допоможемо у кожній справі», – сказала міністр.

Нагадаємо, нещодавно Верещук розповідала, що при поверненні з-за кордону українці можуть розраховувати на виплати ВПО. У Мінсоцполітики роз'яснили деталі щодо цих виплат.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: