Зеленський поїхав до Канади

Читать на русском
21 вересня президент України поїхав із неанонсованим візитом до Канади. Він зустрінеться з урядовцями Канади і виступить у парламенті країни.
Фото: Офіс президента

Одразу після візиту до США президент України Володимир Зеленський поїхав до Канади. Ця поїздка не була анонсованою.

Про це говориться на сайті прем'єр-міністра Канади Джастіна Трюдо.

«Прем’єр-міністр Джастін Трюдо оголосив, що президент України Володимир Зеленський перебуватиме у Канаді з 21-го до 22 вересня 2023-го року. Лідери продовжать тісно співпрацювати над зміцненням зв’язків між державами й допомогою українському народу у подальшій обороні від російського вторгнення. Канада підтримуватиме Україну стільки, скільки знадобиться», – йдеться у повідомленні.

Зазначається, що Зеленський планує зустрітися з членами уряду Канади в Оттаві, а також виступить у парламенті країни. Крім того, у Торонто він проведе зустріч з канадськими бізнес-лідерами «з метою зміцнення інвестицій приватного сектору у майбутнє України».

«Канада разом із союзниками й партнерами й надалі стоятиме пліч-о-пліч із народом України протягом усього часу, що знадобиться. Разом и посилюватимемо економічний тиск на режим путіна, пока він не почне поважати територіальну цілісність України і її суверенітет», – наголосили в офісі Трюдо.

Нагадаємо, 20 вересня ЗМІ повідомили, що Володимир Зеленський цього тижня поїде до Канади.

Наприкінці серпня стало відомо, що Україна розпочала переговори з Канадою щодо гарантій безпеки.

Раніше у червні прем'єр-міністр Канади Джастін Трюдо відвідав Україну.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: