Протягом доби війська рф понад 30 разів обстріляли Сумщину, понад 200 вибухів

Читать на русском
У Середино-Будській громаді зафіксовані: обстріл з АГС (6 вибухів), артилерії (5 вибухів) та мінометів (19 вибухів). Внаслідок артобстрілу отримали поранення місцеві жителі.
Ілюстративне фотоУкрінформ

Протягом доби вівторка, 19 вересня, російські окупаційні війська здійснили 32 обстріли прикордоння Сумщини. Всього було зафіксовано 202 вибухи.

Про це повідомляє пресслужба Сумської ОВА у Телеграмі.

Як зазначається, обстрілів зазнали Хотінська, Краснопільська, Миропільська, Середино-Будська, Великописарівська, Білопільська, Юнаківська, Есманська громади.

У Середино-Будській громаді зафіксовані: обстріл з АГС (6 вибухів), артилерії (5 вибухів) та мінометів (19 вибухів). Внаслідок артобстрілу отримали поранення місцеві жителі.

По Хотінській громаді окупаційні війська били з мінометів (29 вибухів).

Великописарівська громада: зафіксований мінометний обстріл (38 вибухів), обстріл з СПГ (6 вибухів). Також з літака здійснений пуск чотирьох ракет (ймовірно НУРС).

У Білопільській громаді був мінометний обстріл (21 вибухів) та обстріл з танку (8 вибухів).

На Есманську громаду російський БпЛА скинув ВОГ (3 вибухи).

Краснопільська громада: військові країни-агресора били з артилерії (21 вибух) та мінометів (6 вибухів). Також з гелікоптера здійснений пуск чотирьох ракет (ймовірно НАР).

При цьому, 17 мін скинули російські армійці на територію Миропільської громади.

Окрім цього, був мінометний обстріл Юнаківської громади (15 вибухів).

Нагадаємо, у вівторок, 19 вересня, російська окупаційна армія обстріляла з артилерії один із вищих навчальних закладів Херсона. А вранці у Херсоні російські війська обстріляли тролейбус, внаслідок чого загинули двоє людей.

Також ввечері російські загарбники обстріляли ракетами «Іскандер» та «Х-35» населений пукнт Петропавнівка на Донеччині.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: