Окупанти вночі атакували безпілотниками Полтавщину

Читать на русском
Перша група «Шахедів» на півночі Полтавщини, рухалася у південно-західному напрямку. Близько 03:10 у Полтавській області пролунали вибухи.
Getty Images

У ніч на 20 вересня росіяни запускали кілька груп ударних безпілотників по Україні. Повітряна тривога була оголошена на півночі, сході та півдні країни, а також у Києві. Зокрема, російські загарбники атакували безпілотниками Полтавщину.

Про це повідомляють Начальник Полтавської обласної військової адміністрації Дмитро Лунін, а також Повітряні сили ЗСУ у Телеграмі.

«Сумщина та Полтавщина – загроза застосування ударних БпЛА! Харківська область – ракетна небезпека!», - йдеться у повідомленні військових.

Як зазначається, перша група «Шахедів» на півночі Полтавщини, рухалася у південно-західному напрямку.

Друга група ворожих БпЛА заходила у повітряний простір України на Сумщині з російської Курської області.

Близько 03:10 у Полтавській області пролунали вибухи.

«Ворог атакує Полтавщину. До завершення повітряної тривоги перебувайте в укриттях. Усі деталі згодом», - повідомляв керівник області.

Також українські Телеграм-канали повідомляли про вибухи на Київщині. Офіційні джерела про причини та наслідки вибухів не повідомляють.

Вже о 4.46 Повітряні сили оголосили відбій тривог по всій Україні.

Нагадаємо, що Сили ППО минулої ночі знищили майже 30 «шахедів».

Вибухи було чути в Одесі, Львові, Кривому Розі та Хмельницькій області. У Кривому Розі внаслідок влучання загорілася багатоповерхова будівля, пожежа вже загашена.

У Львові внаслідок атаки спалахнув промисловий склад. З-під завалів дістали трьох людей, одна загинула.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: