У Львові під завалами знайшли тіло загиблого – фото та відео наслідків атаки

Читать на русском

У Львові під завалами знайшли тіло загиблого чоловіка, який працював на складі. У ДСНС показали фото та відео наслідків атаки.
Фото: ДСНС

Внаслідок атаки російських дронів на Львів виникла пожежа на трьох складських приміщеннях на площі 9 тис. 450 кв.м. Відомо про одного загиблого.

Про це розповіли у ДСНС та показали фото наслідків атаки.

Мер Львова Андрій Садовий повідомив, що на місці події знайдено тіло одного загиблого: «Під завалами знайшли тіло загиблого чоловіка, який працював на складі».

Рятувальники зазначили, що ліквідація пожежі продовжується: «Сьогодні на місці події працює близько 125 рятувальників та понад 30 одиниць спецтехніки. Наразі рятувальники ліквідують наслідки ворожої атаки. Роботи продовжуються, на місці працюють усі відповідні служби».

Керівник Львівської ОВА Максим Козицький також показав відео з місця події.

Нагадаємо, у ніч на 19 вересня росія запустила по Україні 30 дронів-камікадзе та балістичну ракету Іскандер-М. У Повітряних силах розповіли про результати роботи ППО.

На Львівську область було направлено 18 «шахедів», 15 із них було збито. У Львові є три влучання у промислові склади, постраждала одна людина.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: