У Львові внаслідок атаки дронів виникла пожежа, з-під завалів дістали людей

Читать на русском
Російська окупаційна армія сьогодні вночі атакувала Львів дронами. Виникла пожежа. З-під завалів дістали двох людей, чоловік у важкому стані.
Ілюстративнефото: ДСНС

В ніч на 19 вересня у Львові пролунали вибухи. Внаслідок російської атаки виникла пожежа на промисловому складі. З-під завалів дістали двох людей, одна з яких у важкому стані.

Про це голова Львівської ОВА Максим Козицький та міський голова Львова Андрій Садовий повідомляють у Telegram.

Внаслідок удару по території Львова зафіксували загорання на промисловому складі.

«Всі відповідні служби виїхали на місце», - зазначив Садовий.

Перед цим в регіоні лунали звуки вибухів. Начальник Львівської обласної військової адміністрації Максим Козицький повідомляв про роботу сил протиповітряної оборони.

О 5.45 мер Львова написав, що горить дах промислового складу та відомо про одну постраждалу людину.

«Унаслідок однієї зі сьогоднішніх атак по Львову почалася пожежа на промисловому складі. На цей момент з-під завалів дістали одну жінку. Вона травмована. На складах значна пожежа. На місці працюють всі профільні служби. Повітряна тривога триває! Небезпека нових атак залишається!», - йдеться у повідомленні.

Згодом голова Львівщини повідомив, що з-під завалів у Львові дістали двох людей – жінку та чоловіка. Попередньо, жінка без травм, а чоловік у важкому стані.

Нагадаємо, сьогодні вночі, 19 вересня, у низці українських міст пролунали вибухи під час повітряної тривоги. В багатьох областях Україні оголосили повітряну тривогу через кілька груп ворожих ударних дронів. Зокрема, вибухи були у Львові та області.

Також в ніч на вівторок, 19 вересня, у Краматорську і Слов'янську Донецької області, а також у Херсоні було чутно звуки вибухів під час повітряної тривоги.

А у понеділок ввечері 18 вересня російська армія вдарила ракетами по центральній частині Харкова.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: