Рф створила «комісаріати» в окупації для вилучення техніки для загарбників – спротив

Читать на русском
Через значні втрати російські загарбники утворили військові комісаріати в окупації для вилучення цивільної техніки на користь військам.
sprotyv.mod.gov.ua

Через значні втрати російські загарбники утворили «військові комісаріати» в окупації для вилучення цивільної техніки на користь військам.

Про це повідомляє Центр національного спротиву.

Росіяни все частіше вилучають цивільну техніку у підприємств в окупації на потреби свого війська, адже не мають змоги поповнювати втрати.

«Російські окупаційні війська щодня зазнають значних втрат як у живій силі, так і в техніці. Військово-промисловий комплекс окупантів не встигає продукувати та відновлювати техніку закладену ще у радянські часи на базах зберігання, тому все частіше, росіяни вилучають цивільну техніку у підприємств на потреби свого війська», – йдеться в повідомленні.

В першу чергу терористи намагаються відібрати техніку в окупації, аби якомога швидше передати її підрозділу й не створювати зайвого напруження на території росії.

«Зокрема стало відомо, що утворені окупантами «військові комісаріати» на ТОТ Донецької та Луганської областей розпочали процес обліку та вилучення у підприємств вугільної промисловості автобусів та вантажівок на користь окупаційних військ», – розповіли у Центрі.

Нагадаємо, протягом минулої доби, 16 вересня, українські військові ліквідували ще 530 російських окупантів. З початку повномасштабного вторгнення росія втратила вже близько 272 320 своїх бійців.

Варто відзначити, шо упродовж останніх днів російські війська посилили оборону навколо тимчасово окупованого міста Токмак Запорізької області.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: