Загарбники створюють додаткову лінію оборони навколо Токмака – британська розвідка

Читать на русском
Упродовж останніх днів російські війська посилили оборону навколо тимчасово окупованого міста Токмак Запорізької області.
Укрінформ

Упродовж останніх днів російські війська посилили оборону навколо тимчасово окупованого міста Токмак Запорізької області.

Про це повідомляє британська розвідка.

Відомо, що Токмак Запорізької області знаходиться приблизно на 16 кілометрів позаду поточної лінії фронту. За словами розвідників, ворог почав розгортати навколо міста додаткові блокпости, протитанкову оборону та копає там траншеї.

«Росія, ймовірно, розгортає додаткові блокпости, протитанкову оборону типу «їжак» і копає нові траншеї у районі, який утримує її 58-а загальновійськова армія. Токмак готується стати опорою другої магістральної лінії оборони росії», – зазначають у дописі.

Також додають, що покращення оборони міста з боку російської армії, ймовірно, свідчить про зростання занепокоєності загарбників щодо тактичного прориву України на першу головну лінію оборони окупантів на півночі Запорізької області.

Нагадаємо, аналітики Інституту вивчення війни зазначили, що українські військові просуваються на заході Запорізької області, через що, ймовірно, командування армії рф віддало наказ про оборону в цьому регіоні та передислокацію елітних формувань.

До слова, Сили оборони України продовжують ведення оборони на сході та півдні України, наступальної операції на Мелітопольському напрямку та наступальних дій на Бахмутському напрямку.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: