Сили оборони знищили пункт управління безпілотниками росіян на півдні

Читать на русском
Сили оборони минулої доби, 16 вересня, знищили ворожий пункт управління безпілотними літальними апаратами на півдні України.
Укрінформ

Сили оборони минулої доби, 16 вересня, знищили ворожий пункт управління безпілотними літальними апаратами на півдні України.

Про це Сили оборони півдня повідомили в Telegram.

«Оперативна обстановка в зоні відповідальності Сил оборони півдня України залишається напруженою. Різких змін у стані, складі та характері дій військ противника, ознак формування ним наступальних угруповань не виявлено», – йдеться в повідомленні.

При цьому захисники продовжують виконання вогневих завдань. Зокрема, вчора оборонці знищили ворожий пункт управління безпілотними літальними апаратами, п'ять гармат і човен російських загарбників. Також ліквідували 38 російських військових.

Нагадаємо, протягом минулої доби, 16 вересня, українські військові ліквідували ще 530 російських окупантів. З початку повномасштабного вторгнення росія втратила вже близько 272 320 своїх бійців.

Додамо, що Сили оборони України продовжують ведення оборони на сході та півдні України, наступальної операції на Мелітопольському напрямку та наступальних дій на Бахмутському напрямку.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: