Окупанти скинули авіабомбу на житлові будинки у Новій Каховці, є жертви

Читать на русском
У тимчасово окупованій Новій Каховці Херсонської області війська рф завдали удару по житловому району.
скрін з відео

Російські війська сьогодні вранці скинули авіабомбу на тимчасово окуповану Нову Каховку на Херсонщині. Зруйновано будинки, є загиблі.

Про це повідомила речник Сил оборони півдня України Наталію Гуменюк під час брифінгу 15 вересня.

У Херсонській області оголосили обовʼязкову евакуацію з 31 населеного пунктуЧерез регулярні обстріли у Херсонській області подовжують комендантську годину і починають обов'язкову евакуацію дітей з 31 населеного пункту.

За її словами, окупанти хотіли атакувати керованими авіабомбами Берислав на правому березі Херсонської області, але скинули бомбу на Нову Каховку.

«Намагаючись завдати керованою авіабомбою чергового авіаційного удару по Бериславщині, російські окупанти випустили один з КАБів на Нову Каховку в житловому районі, пошкодили кілька багатоквартирних будинків. Є жертви серед місцевого населення, за попередньою інформацією», – сказала вона.

Гуменюк додала, що окупанти хочуть звинуватити в обстрілі Сили оборони України.

Мер окупованої Нової Каховки підтвердив обстріл міста армією рф, пише Суспільне.

За словами Володимира Коваленка, місцеві жителі бачили російський літак Су-34, який скинув авіабомбу на житловий квартал «Сокіл». Вона не долетіла до правого берега і впала в окупованій Новій Каховці. Пошкоджено чотири багатоповерхівки.

«Поки що квартал, де були влучання, оточили російські окупанти. Вони ходять квартирами і дивляться, які наслідки», – сказав Коваленко.

Інформація про постраждалих та жертв уточнюється.

Нагадаємо, 13 вересня війська рф скинули з дрону вибухівку на Херсонщину, постраждали мирні жителі. 2 вересня ворог скинув бомби на житлові будинки на Херсонщині.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: