На Херсонщині внаслідок обстрілу загинув 6-річний хлопчик, кілька людей поранено

Читать на русском
У Білозерській громаді внаслідок артилерійського обстрілу загинув 6-річний хлопчик. Його 13-річний брат та ще троє людей поранено.
Фото: прокуратура

Російські окупанти вночі 14 вересня з артилерії обстріляли с. Новодмитрівка Білозерської громади Херсонської області. В результаті загинула 6-річна дитина, ще четверо людей було поранено.

Про це повідомляє Офіс генпрокурора.

«Ворожі снаряди поцілили по приватному будинку та його території. Внаслідок цього травми, несумісні із життям, отримав 6-річний хлопчик. У важкому стані до лікарні госпіталізований його брат 13 років. Також поранення отримали троє сусідів, які намагалися допомогти, але теж потрапили під ворожий вогонь», – розповіли у прокуратурі.

Внаслідок обстрілу пошкоджено приватні будинки, господарські будівлі.

Правоохоронці розпочали розслідування за фактом порушення законів та звичаїв війни, поєднаного з умисним убивством (ч. 2 ст. 438 КК України).

Нагадаємо, вчора вдень росіяни атакували населений пункт Зміївка Бериславського району. Постраждали троє людей, у тому числі два волонтери.

8 вересня російські війська завдали бомбового удару по селу Одрадокам'янка у Бериславському районі. Загинули троє мирних жителів, ще четверо отримали поранення.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: