Ворог вдарив авіабомбою по Херсонщині, є жертви та поранені

Читать на русском
Окупанти сьогодні завдали бомбового удару по селу Одрадокам'янка у Бериславському районі Херсонщини.
Херсонська ОВА

Російські війська завдали бомбового удару по селу Одрадокам'янка у Бериславському районі Херсонщини. Загинули троє мирних жителів, ще четверо отримали поранення.

Про це повідомив голова Херсонської ОВА Олександр Прокудін у Telegram у п'ятницю, 8 вересня.

Кількість постраждалих у Кривому Розі перевищила півсотніУ Кривому Розі вже 52 постраждалих через ракетний удар. Пошкоджено 14 адміністративних будівель, 17 багатоквартирних та 4 приватні будинки, більше 40 машин.

«Через влучання керованої авіабомби травми несумісні з життям отримали двоє жінок та один чоловік. Ще чотири жінки – поранені. Двох потерпілих, 54 та 62 роки, шпиталізували у стані середньої тяжкості. Ще дві місцеві жительки, 50 та 29 років, лікування проходитимуть амбулаторно», – написав Прокудін.

За його словами, також окупанти вдарили з мінометів по селу Веселе. Там поранення дістав 67-річний чоловік. Його госпіталізували до лікарні.

Нагадаємо, сьогодні вранці рф вдарила ракетою по адмінбудівлі поліції у Кривому Розі. Загинув один поліцейський, понад 50 людей постраждали.

Також армія рф завдала ракетного удару по Сумах. Зруйновано двоповерховий житловий будинок, виникла пожежа. Троє людей постраждали, з-під завалів врятували чоловіка та жінку.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: