У росії пасажирський літак здійснив аварійну посадку посеред поля – фото

Читать на русском
У росії пасажирський літак із більш ніж 160 людьми на борту здійснив вимушену посадку в полі через технічну несправність.
Фото: Baza

У Новосибірській області росії вранці 12 вересня літак «Уральських авіаліній» здійснив вимушену посадку в полі. За попередньою інформацією, це сталося через відмову гідросистеми в польоті.

Про це повідомляють російські ЗМІ.

Літак Airbus-A320 летів із Сочі до Омська. Під час рейсу екіпаж повідомив диспетчерів про несправність та запросив посадку на запасному аеродромі, але не долетів до нього. У результаті пілоти посадили літак на ґрунт за 180 км від Новосибірська.

На борту перебували 167 осіб, у тому числі 6 членів екіпажу та 23 дитини. Внаслідок аварійної посадки ніхто не постраждав.

Російські правоохоронці після аварійної посадки порушили кримінальну справу за ч. 1 ст. 263 КК рф (порушення правил безпеки руху та експлуатації повітряного транспорту).

За інформацією «Інтерфаксу», аварійну посадку могла спровокувати «критична неполадка, яка не дозволила продовжувати політ»: «Наразі серед основних версій розглядається відмова одного з двигунів та можлива пожежа».

Нагадаємо, з інфографіки «Слово і діло» можна дізнатися про катастрофи російських військових літаків та гелікоптерів за час повномасштабної війни.

Також ми писали про найбільш резонансні катастрофи української військової авіації.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: