Дрони атакували «виборчий» штаб окупантів у Запорізькій області – ЗМІ

Читать на русском
У суботу, 9 вересня, українські дрони влучили по одному з «виборчих» штабів російських терористів у Запорізькій області.
Getty Image

У суботу, 9 вересня, українські дрони влучили по одному з «виборчих» штабів російських терористів у Запорізькій області.

Про це джерела в Службі безпеки України повідомили ЗМІ.

Українські дрони-камікадзе «проголосували» на псевдовиборчій дільниці у Запорізькій області. Відзначають, що два безпілотники влучили у «виборчий штаб» росіян у селі Скельки Василівського району. Його ворог використовував для зберігання бюлетенів і документів.

«Вибори» завершили достроково через вибухи й пожежу. Після атаки окупанти оточили прилеглі вулиці й почали перевіряти цивільних, зокрема підняли в повітря безпілотники», – додають у повідомленні.

Нагадаємо, увечері 8 вересня у тимчасово окупованих Пологах Запорізької області пролунав вибух. У місті підірвали партійний штаб «Єдиної росії».

Раніше повідомляли, що представники Головного управління розвідки Міноборони України проводять на тимчасово захоплених російськими окупантами територіях України постійну роботу. Йдеться, зокрема, про партизанський рух та підривну діяльність щодо незаконних «виборів» інтервентів.

Водночас росіяни під час псевдовиборів полюють на українське підпілля та посилюють контрзаходи.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: