Резніков подав заяву про відставку

Читать на русском
Олексій Резніков подав до Ради заяву про звільнення з посади голови Міноборони. Він наголосив, що готовий до звіту.
Фото: LIGA.net

Олексій Резніков подав у Верховну раду заяву про відставку з посади міністра оборони.

Він повідомив про це у Facebook.

«Ця посада – Голгофа»: Резніков прокоментував чутки про можливу відставкуМіністр оборони Олексій Резніков не обговорював свою можливу відставку із президентом Володимиром Зеленським. Він також заявив, що не хотів, щоб його призначали на цю посаду.

«На виконання рішення президента України Володимира Зеленського подав до Верховної Ради України заяву про відставку. До звіту готовий», – написав Резніков.

У заяві міністр написав, що за 22 місяці виконав ключові завдання, визначені при призначенні його на посаду. «В оборонному відомстві проведено реформи у сфері закупівель, прийнято на озброєння автоматизовані системи управління військами, здійснюється комплекс заходів цифрової трансформації, забезпечено синергію між структурами, які працюють на перемогу», – зазначив він.

Також у заяві Резніков перерахував успіхи щодо надання Україні західного озброєння: формування авіаційної коаліції, надання танків, засобів ППО, далекобійних ракет, артилерії тощо.

Нагадаємо, напередодні увечері Володимир Зеленський офіційно підтвердив намір змінити голову Міноборони. Замість Резнікова він пропонує призначити Рустема Умерова, який зараз керує Фондом держмайна.

Кадрові голосування відбудуться у парламенті цього тижня.

Раніше повідомлялося, що Резнікова можуть призначити послом у Великій Британії. Але у коментарі ЗМІ він сказав, що «не в курсі» щодо цього.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: