Полтавського блогера, який ображав військових, відправили до СІЗО

Читать на русском
Суд обрав запобіжний захід фітнес-тренеру та провокатору Роману Заволоці, який публічно принижував і ображав військових.
фото Суспільне Полтава

Суд Полтави обрав запобіжний захід фітнес-тренеру та провокатору Роману Заволоці, який плював у військових-ветеранів і ображав працівників ТЦК.

Про це повідомляє Суспільне.

Блогеру Шарію повідомили про ще одну підозру у держзрадіАнатолій Шарій, за даними СБУ, допомагав росіянам готувати та розповсюджувати постановочні відео з допитами українських полонених.

Заволоку відправили до СІЗО на два місяці. Таке рішення ухвалив Жовтневий райсуд Полтави 1 вересня.

Чоловіка підозрюють за двома статтями: образа честі і гідності військовослужбовця, поширення таких матеріалів та погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу (під час затримання він чинив опір).

За даними Нацполіції, полтавський фітнес-тренер Заволока поширив близько 70 публікацій, які дискредитують військовослужбовців, які здійснюють заходи щодо забезпечення стримування збройної агресії росії.

Загалом блогеру-провокатору загрожує до 5 років ув'язнення.

Нагадаємо, СБУ з'ясувала, що Роман Заволока систематично та публічно ображав українських військових, а потім викладав відео у свій Instagram. Чоловіка затримали 30 серпня.

У липні СБУ затримала мешканця Івано-Франківської області, який адміністрував прокремлівську групу у забороненій соцмережі «Вконтакті».

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: