У Києві затримали палія автомобілів військових

Читать на русском
У Києві поліція затримала чоловіка, який підпалив 12 автомобілів військовослужбовців через неприязнь до ЗСУ.
фото МВС

У Києві поліція затримала чоловіка, який підпалив 12 автомобілів військовослужбовців. Причиною цих вчинків було негативне ставлення чоловіка до військових.

Про це повідомила пресслужба МВС України.

Як змінилися результати роботи правоохоронців з початком великої війниНа другий рік повномасштабної війни в Україні не стали реєструвати значно більше кримінальних справ, але й суттєвого зменшення кількості злочинів також не спостерігається. Конкретні цифри – на інфографіці.

Зловмисником виявився 35-річний киянин.

Повідомляється, що більшість інцидентів сталися наприкінці минулого року у Деснянському районі столиці. Затриманий підпалював машини під час відключень світла у Києві через ракетні атаки росії.

У липні цього року чоловік знову почав підпалювати машини військових.

Киянина викрили на місці злочину під час закладення запалювального пристрою в черговий автомобіль військового. Пристрої зловмисник виготовляв сам, вони спрацьовували у певний час.

Свої дії затриманий пояснив негативним ставленням до військових.

Порушнику повідомили про підозру у скоєнні злочину. Суд обрав йому запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Фігуранту загрожує від 3 до 10 років позбавлення волі.

Наразі правоохоронці перевіряють його причетність до інших злочинів, у тому числі проти національної безпеки України.

Нагадаємо, на вихідних у Києві спалахнула пожежа у центрі МВС. Загинули та постраждали люди. Причиною стало проведення експертизи вибухонебезпечних предметів.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: