ВАКС відсторонив підозрюваного заступника керівника окружної прокуратури

Читать на русском
Антикорупційний суд підтримав клопотання детектива НАБУ про відсторонення від посади підозрюваного посадовця прокуратури.

Вищий антикорупційний суд до 30 жовтня відсторонив Станіслава Батрака від посади заступника керівника Слобожанської окружної прокуратури Дніпропетровської області. НАБУ і САП підозрюють його у створенні штучних доказів обвинувачення та притягненні до кримінальної відповідальності невинної особи.

Таке рішення 30 серпня ухвалив ВАКС, повідомляє «Слово і діло».

«Клопотання задовольнити. Відсторонити (Станіслава Батрака – ред.) від посади заступника керівника Слобожанської окружної прокуратури Дніпропетровської області строком на два місяці, в межах строку досудового розслідування, а саме по 30.10.2023 включно», – йдеться в рішенні.

Як відомо, НАБУ і САП повідомили про підозру у створенні штучних доказів обвинувачення та притягнення до кримінальної відповідальності невинної особи заступнику керівника Слобожанської окружної прокуратури Дніпропетровської області Станіславу Батраку та прокурору цієї ж прокуратури.

Нагадаємо, в цій же справі антикорупційні органи викрили адвоката Олексія Педуса, який підбурив особу надати йому неправомірну вигоду нібито за вирішення питання з прокурорами Слобожанської окружної прокуратури Дніпропетровщини. У цій же справі детективи і прокурори встановили нові обставини вчинення правопорушення про притягнення до відповідальності невинної особи.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: