У рф заявили про вибухи у Брянську та окупованій Алушті

Читать на русском
Потужні вибухи пролунали у російському Брянську ввечері 30 серпня. У мережі пишуть, що нібито у місті збили дрони. А в окупованій Алушті повідомляють про вибухи та стрілянину.
Ілюстративне фотоGetty Images

Потужні вибухи пролунали у російському Брянську, а також на півдні окупованого Криму ввечері 30 серпня. Війська рф нібито знову збили дрони.

Про це повідомляють російські Telegram-канали.

Найбільші атаки на російські аеродроми: скільки літаків було пошкоджено та знищеноНайбільші атаки на російські військові аеродроми початку повномасштабної війни – на інфографіці. Цієї ночі в Пскові росіяни втратили чотири військово-транспортні літаки Іл-76.

Жителі російського Курська у соцмережах писали, що чули декілька вибухів. Пізніше місцеві ЗМІ заявили, що нібито протиповітряна оборона збила два безпілотники у Брянську, а саме у районі телецентру.

Як стверджуює країна-агресора, постраждалих немає.

Згодом, вже вночі 31 серпня, у Брянську в Telegram-каналах почали повідомляти про нібито нову атаку безпілотників. У місті чути вибухи.

Також у мережі пишуть про роботу систем протиповітряної оборони.

Водночас, потужні вибухи пролунали в окупованій Алушті ввечері 30 серпня.

Згідно зі словами місцевих жителів, в Алушті чули не лише вибухи, але й звуки, схожі на стрілянину. Вибухи пролунали з боку Перевального.

Як відомо, там дислокується 126-а окрема гвардійська бригада берегової оборони Чорноморського флоту країни-агресора.

Нагадаємо, увечері середи, 30 серпня, після вибухів в одному з будинків окупованої Феодосії почалась пожежа. Окупанти заявляють, що причиною загоряння став приліт безпілотника чи його уламків.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: