Папа Римський виступив перед молоддю рф та закликав їх «сіяти зерна примирення»

Читать на русском
Папа Римський Франциск сьогодні, 26 серпня, по відеозв'язку виступив перед російською молоддю у Санкт-Петербурзі, де закликав їх сіяти зерна примирення.
Vatican News

Папа Римський Франциск сьогодні, 26 серпня, по відеозв'язку виступив перед російською молоддю у Санкт-Петербурзі, де закликав їх «сіяти зерна примирення».

Про це повідомляє Vatican News.

Сьогодні у Санкт-Петербурзі відбулась зустріч католицької молоді, у якій взяли участь близько 400 осіб. Папа Римський під час зустрічі заявив, що «Божа любов призначена для всіх, і Церква – для всіх».

Удавані миротворці: у чому суть ініціатив щодо припинення війни в Україні, запропонованих за кордономУ чому полягає суть мирних планів, які для припинення війни в Україні пропонували Китай, Індонезія, Ватикан та інші держави.

Крім цього, він закликав росіян «сіяти зерна примирення».

«Бажаю вам, молодим росіянам, покликання бути ремісниками миру посеред стількох конфліктів, посеред різних проявів поляризації, які є з усіх боків, які переслідують наш світ. Я заохочую вас бути сіячами, сіяти зерна примирення, маленькі зернятка, які в цю зиму війни не проростуть у замерзлій землі, але розквітнуть майбутньою весною. Як я сказав у Лісабоні: майте відвагу замінити страхи мріями», – сказав Папа Римський.

Нагадаємо, що Папа Римський неодноразово пропонував себе як посередника між росією та Україною. У квітні він повідомив, що Ватикан бере участь у «миротворчій місії», щоб спробувати покласти край конфлікту між рф та Україною.

Нещодавно він закликав Європу знайти нові «шляхи до миру» у війні рф проти України.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: