Росія має план «В» у разі військового програшу – Данілов

Читать на русском
Росія розуміє, що їй не вдається перемогти Україну військовим шляхом, тож вона підготувала запасний варіант.
фото РНБО

Росія розуміє, що їй не вдається перемогти Україну військовим шляхом, тому вона підготувала запасний варіант. Кремль намагатиметься дестабілізувати ситуацію в нашій державі.

Про це заявив секретар Ради національної безпеки та оборони України Олексій Данілов в інтерв'ю «Радіо Свобода».

У РНБО назвали найімовірніший шлях деокупації КримуУкраїна не має інших варіантів, окрім як повністю звільнити всі окуповані території, зокрема Крим. Деокупація півострова, найімовірніше, відбуватиметься військовим шляхом. Про це заявив секретар РНБО Олексій Данілов.

«Єдине хочу зауважити, що російська федерація перемогти нас військовим шляхом не може. Тому вона має план В. Це через внутрішню дестабілізацію спробувати похитати нашу країну», – сказав він.

Данілов підкреслив, що українцям слід бути пильними та не допустити подій, на які розраховує росія за рахунок медіа-колаборантів, яких останнім часом фіксують дедалі більше.

Секретар РНБО додав, що ці колаборанти свого часу приїхали з Луганська, «з колорадськими стрічками бігали, а зараз сидять у ютубах».

«На жаль, не на території нашої країни. Проте видають себе за українців і починають розповідати, що вони там щось аналізують», - заявив Данілов.

Нагадаємо, раніше Данілов розповів, що рф хоче зробити з окупованими територіями. Також у РНБО визнали, що Україна має відношення до обох ударів по Кримському мосту.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: