Росіяни досі намагаються наступати на Куп'янському напрямку – Маляр

Читать на русском
На Куп'янському напрямку окупанти все ж таки намагаються наступати, на Лиманському – не менш гаряче.
фото Генштаб ЗСУ

Російські війська на Куп'янському напрямку не залишають спроб наступати, на Лиманському – теж гаряче, на Бахмутському напрямку тривають активні бої.

Про це повідомила заступник міністра оборони Ганна Маляр у четвер у Telegram.

У Харківській ОВА спростували фейк росіян про вихід ЗСУ з Куп’янська та СиньківкиУ Харківській обласній військовій адміністрації спростували відступ Збройних сил України з Куп’янська та Синьківки, про що заявляють росіяни.

За її словами, ситуація на сході залишається складною.

На Куп'янському напрямку ворог не залишає спроб наступати. Продовжує здійснювати численні обстріли, намагаючись знищити інфраструктуру. Тривають бої. Наші бійці героїчно зупиняють супротивника та ламають усі його плани.

На Лиманському напрямку ворог безуспішно штурмує з метою витіснення наших військ у районах Серебрянського лісництва, Кремінної, Білогорівки Луганської області. Крім того, зараз на цьому напрямку ворог планує перегрупуватися та замінити війська.

На Бахмутському напрямку все ще активні бої, ворог постійно атакує, використовуючи бронетехніку та авіацію.

Маляр зазначила, що мета ворога – за будь-яку ціну зупинити наш наступ. Але ЗСУ поступово просуваються навіть в умовах відчайдушного опору армії рф.

Нагадаємо, сьогодні вдень рф вдарила по центру Херсона, серед постраждалих є дитина. Вночі ворог атакував ракетами Дніпро, 10 постраждалих.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: