Нічна атака на Дніпро: Ігнат розповів, звідки ворог запускав ракети

Читать на русском
Ракети по Дніпру сьогодні вночі російські військові запускали з різних точок - у тому числі з Ростовської області рф.
колаж АрміяInform

Ракети по Дніпру сьогодні вночі російські військові запускали з різних точок – з Криму, Ростовської області рф та району окупованого Токмака Запорізької області.

Про це заявив представник командування Повітряних сил ЗСУ Юрій Ігнат в ефірі телемарафону у четвер, 24 серпня.

Окупанти обстріляли ракетами Дніпро: є поранені, пошкоджений транспортний об'єктУ ніч на 24 серпня російські війська атакували Дніпро. Постраждало семеро людей, пошкоджено десяток об'єктів.

За словами Ігната, в районі Токмака окупанти розміщують С-300 і зазвичай звідти завдають ударів по Дніпропетровській області зенітними керованими ракетами по землі.

«Далі з Ростовської області зафіксовано пуски двох ракет Іскандер-М. Це балістика. Знаємо, що таке балістика, наскільки це небезпечно і як мало часу, щоби відреагувати на цю загрозу», – зазначив він.

Також, за словами Ігната, із Криму росіяни запустили крилату ракету Іскандер-К, яку Сили оборони збили у зоні відповідальності Повітряного командування Схід.

Нагадаємо, у Дніпрі під час повітряної тривоги у ніч проти 24 серпня пролунали сильні вибухи.

Постраждали семеро людей. Саму удар зруйнував транспортний об'єкт, також пошкоджено банк, заправку, готель, агрофірму, виробництво меблів, адмінбудівлю, 15 кіосків, два житлові будинки, три автобуси та кілька авто, контактну тролейбусну мережу, водо- та газопроводи.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: