У Харківській ОВА спростували фейк росіян про вихід ЗСУ з Куп’янська та Синьківки

Читать на русском
У Харківській обласній військовій адміністрації спростували відступ Збройних сил України з Куп’янська та Синьківки, про що заявляють росіяни.
Укрінформ

У Харківській обласній військовій адміністрації спростували відступ Збройних сил України з Куп’янська та Синьківки, про що заявляють росіяни.

Про це повідомив начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов в етері телемарафону.

Синєгубов наголосив, що повідомлення російських Telegram-каналів про нібито відступ ЗСУ з Куп’янська неправдиві. Наші воїни на своїх позиціях стоять, постійно наносять ураження російським військам.

Крім цього, речниця Харківської ОВА Олени Шаповал повідомила в ефірі Радіо Свобода, що село Синьківка, про окупацію якого раніше повідомили російські ЗМІ, також перебуває під контролем наших оборонців.

«У Синьківці проживає шестеро людей. Дуже добре, що більшість населення все-таки евакуювалися. Тому що лінія фронту проходить дуже близько. Цей населений пункт – під постійними обстрілами. Але ми надаємо гуманітарку і в наближені населені пункти, і в Синьківку в тому числі. Тобто наші органи місцевої влади всі працюють на місцях. Просимо не вірити російській пропаганді», – наголосила вона.

Тим часом українські воїни з боєм увійшли у село Роботине Запорізької області та організували евакуацію мирних мешканців.

Також повідомляли, що ЗСУ за тиждень звільнили 3 кв. кілометри території біля Бахмута.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: