Британські розвідники сумніваються у здатності рф захистити свої авіабази від атак

Читать на русском
Останні атаки дронів на аеродроми у російській федерації порушили питання про здатність Москви захистити стратегічні об'єкти в глибині країни.
wikipedia

Останні атаки дронів на аеродроми у російській федерації порушили питання про здатність Москви захистити стратегічні об'єкти в глибині країни.

Про це повідомляє британська розвідка.

У дописі зазначають, що 19 серпня на авіабазі «Сільці» в Новгородській області було знищено бомбардувальник Ту-22М3 російської далекої авіації. Відомо, що база знаходиться за 650 км від кордону з Україною.

Тоді у Міноборони рф заявили, що відповідальність за атаку несе безпілотний літальний апарат типу коптера. Розвідники наголошують, що в такому разі це посилює оцінку того, що деякі атаки БПЛА на російські військові об'єкти відбуваються з території рф. Адже коптерні БПЛА навряд чи зможуть досягти «Сольців» за межами росії.

«Це щонайменше третя успішна атака на аеродроми дальньої авіації, що знову порушує питання про здатність росії захистити стратегічні об'єкти в глибині країни», – додають у розвідці.

Раніше писали, що завдяки удару дронами по російському аеродрому у Новгородській області 19 серпня Україна вперше цілком ліквідувала стратегічний ядерний бомбардувальник окупаційних збройних сил.

Додамо, що в ISW припустили, що під час тієї атаки постраждати могли два літаки.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: