У рф незадоволені роботою ППО через атаки дронів та ракет по її території – британська розвідка

Читать на русском
Керівники Повітряно-космічних сил росії перебувають під сильним тиском щодо покращення протиповітряної оборони  на тлі атак дронів і ракет.
Укрінформ

Керівники Повітряно-космічних сил росії перебувають під сильним тиском щодо покращення протиповітряної оборони на тлі атак дронів і ракет.

Про це повідомляє британська розвідка.

«Керівництво Повітряно-космічних сил рф, ймовірно, перебуває під сильним тиском щодо покращення ППО над західною росією, адже за останні місяці спектр загроз, які проникають всередину федерації, збільшився», – йдеться в повідомленні.

Особливо тиск стосується начальника штабу ПКС генерал-полковника Віктора Афзалова.

У розвідці додали, що удари глибоко всередині рф є стратегічно важливими, тому що президент володимир путін майже напевно вторгся в Україну, припускаючи, що це матиме незначний прямий вплив на росіян.

«Безпілотні літальні апарати регулярно атакують Москву. Крім того, почастішали повідомлення про те, що ракети С-200 завдають ударів по росії. Ця зброя радянських часів вагою 7,5 тонни і 11 метрів завдовжки знята з озброєння ППО України. Однак тепер вона, ймовірно, використовується як наземна балістична ракета», – додають розвідники.

Нагадаємо, 20 серпня окупанти заявили про збиття трьох дронів над Ростовською областю російської федерації. Два безпілотники упали на території військової частини.

19 серпня Міноборони рф заявило, нібито зі стрілецької зброї було збито український безпілотник над авіабазою «Сільці». Аналітики Інституту вивчення війни стверджують, що під час атаки могли отримати пошкодження щонайменше два стратегічні літаки Ту-22М3.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: