У Києві заборонили будь-які масові заходи 23-24 серпня

Читать на русском
Київ не влаштовуватиме масових заходів на День Незалежності України. При цьому мер розпорядився також не організовувати жодних масових зібрань у місті.
фото Віталій Кличко/ Telegram

Мер Києва Віталій Кличко дав доручення не погоджувати проведення недержавних масових заходів на території столиці 23 та 24 серпня.

Про це він написав у Telegram-каналі.

Загроза ракетних обстрілів: чи завдавала росія масованих ударів у «символічні дати»Із символічними для росії датами пов'язують підвищений ризик ракетних ударів, цього тижня це 23 та 24 лютого. На інфографіці – чи обстрілювала рф Україну в інші сакральні дати.

«Оскільки, з міркувань безпеки, місто не планує масових заходів до Дня Незалежності України, видав окреме доручення заступникам голови КМДА, головам столичних райдержадміністрацій не допускати погодження проведення недержавних масових заходів релігійного, культурно-просвітницького, спортивного, видовищного та іншого характеру на території столиці 23 та 24 серпня», – повідомив мер.

Також Кличко звернувся до поліції та ДСНС із проханням посилити охорону громадського порядку та безпеки учасників святкування Дня Державного Прапора України, Дня Незалежності України, запланованих на державному рівні.

А киян та гостей столиці він закликав у ці дні особливо не нехтувати сигналами повітряної тривоги.

Нагадаємо, Київ не влаштовуватиме масових заходів на День Незалежності України. Цього дня у центрі столиці відбудеться виставка зразків пошкодженої техніки армії рф. Для виставки у Києві до 28 серпня перекриють автомобільний рух від Майдану Незалежності до вулиці Богдана Хмельницького.

У ГУР припускали, що росія може вдатися до ракетного тероризму на День Незалежності України.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: