У День Незалежності українці у всьому світі утворять ланцюг єдності

Читать на русском
Масштабна акція до Дня незалежності. Українці у всьому світі 24 серпня утворять живі ланцюги єдності.
Фото: pixabay.com

У День Незалежності України, 24 серпня, наші співвітчизники з різних країн світу разом із прихильниками нашої держави влаштують символічну акцію.

Про це повідомило Міністерство культури та інформаційної політики України.

Грали «Стефанію» та робили букети з бавовни: як Україну вітали з Днем Незалежності інші країниСлово і діло зібрало привітання та звернення лідерів інших держав з Днем Незалежності України.

Ідея акції така: 24 серпня українці з усього світу вийдуть на вулиці міст, щоб утворити живі ланцюги єдності.

Основна мета створення «ланцюга єдності» полягає у приверненні уваги світової спільноти до України, об'єднанні міжнародної громадськості навколо нашої країни.

Також у рамках цієї акції буде висловлено подяку державам, де проживають українці, за їхню підтримку. В рамках заходу планується використання стандартних плакатів.

Щоб взяти участь в акції, потрібно перейти на сайт ініціативи, знайти своє місто на карті та позначити місце, де ви плануєте стояти. Інші учасники акції зможуть побачити позначку та стати поряд.

Нагадаємо, у Повітряних силах відповіли, що можна чекати від росіян на День Незалежності. У ГУР припустили, що окупанти можуть влаштувати ракетний терор – але його ймовірність зберігається і в будь-який інший день.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: