Росіяни готують курсантів-розвідників для організації диверсій в Україні – спротив

Читать на русском
У Курську та Брянську області російської федерації направили курсантів-розвідників, які здійснюватимуть диверсії поблизу кордону з Україною.
Укрінформ

У Курську та Брянську області російської федерації направили курсантів-розвідників, які здійснюватимуть диверсії поблизу кордону з Україною.

Про це повідомляє Центр національного спротиву.

«Молоде» поповнення російських розвідувальних та спеціальних частин «обкатують» на вбивстві цивільного населення України», – йдеться в повідомленні.

Відомо, що Курській та Брянській областях російської федерації до кордону з Україною прибувають підрозділи з різних частин спецназу та розвідки. Місцеве підпілля зазначає, що характер дій новоприбулих груп вказує, що це в основній масі навчальні роти які відпрацьовують тренувальні завдання та складають іспити в прикордонні Сумської та Чернігівської областей.

Також, напередодні, в район Глушково до складу ЗС рф прибула навчальна рота 607-го центру спеціального призначення Росгвардії. Відповідний центр був сформований у 2018 році шляхом об’єднання 17-го загону спеціального призначення «Авангард» (колишній «Едельвейс») та 242-го окремого розвідувального батальйону (Зеленокумськ).

Також у Центрі раніше повідомляли, що на тимчасово окуповані території росіяни звозять «активістів» кремлівських молодіжних рухів, які допомагатимуть їм у фальсифікації виборів.

Крім цього, росіяни створили на тимчасово окупованих територіях Херсонщини «школи молодого виборця».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: