Наєв розповів, як військові зміцнюють північний кордон

Читать на русском
На ділянці кордону наші військові збільшили кількість спостережних постів, створили нові опорні позиції та заклали більше мін.
фото Командування Об'єднаних Сил ЗСУ

На ділянці кордону у Рівненській області збільшено кількість спостережних постів, створено нові опорні позиції, закладено міни.

Про це розповів командувач Об'єднаних сил ЗСУ генерал-лейтенант Сергій Наєв у Facebook у п'ятницю, 11 серпня. Він перевірив оборону українських військ на північних рубежах, а саме у Рівненській області.

Ворог намагається застосовувати ДРГ на півночі – НаєвНа півночі ворог намагається застосовувати ДРГ. Сили оборони України повністю готові до відбиття будь-яких загроз.

«На ділянці кордону на території Рівненської області збільшено кількість спостережних постів, утворено нові опорні позиції, відрито більше 15-ти нових опорних позицій, укладено десятки тисяч мін і серед них не менше 20 відсотків – це протипіхотні міни в керованому варіанті», - повідомив Наєв.

Під час перебування на позиціях командувач поспілкувався з командирами та підлеглими.

«Ми намітили, що ще додатково необхідно зробити, а також, яку конкретну допомогу бійцям необхідно надати для того, щоб зміцнити позиції та підвищити ефективність наших оборонних спроможностей», - додав командувач.

За словами Наєва, на цьому напрямі зараз немає ознак того, що росіяни готуються до наступної наземної операції. Але загроза може виникнути будь-коли.

Нагадаємо, раніше Наєв повідомляв, що у двох областях помічені спроби проникнення російських ДРГ. Також він розповідав, на якому напрямку посилюють ППО.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: