На Херсонщині росіяни скинули вибухівку з безпілотника, є жертви

Читать на русском
У Новобериславі на Херсонщині загарбники скинули з безпілотника два вибухові пристрої на чоловіка, який йшов вулицею. Він загинув.
Ілюстративне фотоНацполіція

У Новобериславі на Херсонщині загарбники скинули з безпілотника два вибухові пристрої на чоловіка, який йшов вулицею. Також російські окупанти прицільно вдарили з танку по житловому будинку в Козацькому Херсонської області. Внаслідок ударів загинули двоє людей.

Про це голова Херсонської обласної військової адміністрації Олександр Прокудін повідомляє у Телеграмі.

Згідно з його словами, близько 15:30 окупанти з безпілотника скинули два вибухові пристрої на чоловіка, який йшов вулицею Новоберислава.

«Від отриманих поранень 33-річний місцевий житель загинув на місці», - написав Прокудін.

При цьому, в селищі Козацьке ворожий танк прицільно вдарив по житловому будинку, через що 60-річна жінка отримала травми несумісні з життям. Також 45-річна цивільна отримала множинні уламкові поранення. Постраждалу госпіталізували, наразі лікарі надають їй необхідну допомогу.

Нагалдаємо, що у Харківській області внаслідок ворожого артилерійського удару по житловій частині Куп’янська поранені 10 осіб. Також у Вовчанську від обстрілу загинув цивільний.

Окрім цього у Херсонській області у неділю, 20 серпня, російські загарбники атакували село Золота Балка.

Сьогодні також стало відомо, що у Чернігові кількість постраждалих громадян унаслідок російського ракетного удару зросла до 148 людей.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: