Кабмін виділив 350 млн грн на підтримку енергетичних компаній

Читать на русском
Кабмін виділив Міністерству енергетики 350 млн гривень для надання підтримки енергетичним компаніям у підготовці до опалювального сезону.
Премʼєр-міністр України Денис ШмигальФото: Урядовий портал

Уряд активізує підготовку до опалювального сезону. Так, кабмін виділив 350 млн грн Міненерго для надання підтримки енергетичним компаніям.

Про це повідомив у Telegram прем’єр-міністр Денис Шмигаль.

«Допомагаємо із відновленням об’єктів критичної енергетичної інфраструктури після російських атак. Це кошти на здешевлення кредитів, які ці компанії направляють на ремонти пошкодженого обладнання та на проходження опалювального сезону», – написав він.

Чи можливі нові атаки рф на енергосистему цієї осені – у ЗСУ дали відповідьУ ЗСУ припускають, що російські військові можуть знову розпочати обстріли об'єктів української енергетики у жовтні чи листопаді.

Зазначимо, на відновлення та підготовки енергетики до опалювального сезону виділено кошти у розмірі 10 млрд грн, а також міжнародна допомога – у розмірі 897 млн доларів та 166 млн євро.

Нагадаємо, міністр енергетики України Герман Галущенко розповів, де найскладніша ситуація із підготовкою до опалювального сезону.

Також Денис Шмигаль розповів про підготовку до опалювального сезону та зазначив, що зима буде складною.

Раніше прем'єр-міністр окреслив пріоритети Кабміну у підготовці до нового опалювального сезону.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: