Стало відомо, скільки ППО знищила повітряних цілей росіян за добу

Читать на русском
В результаті успішної бойової роботи ППО минулої доби знищено 2 крилатих ракети Х-35/Х-59, а сьогодні зранку збили ворожий гелікоптер Ка-52.
mil.in.ua

Українські військові за останню добу збили 16 дронів типу «Shahed-136/131» та дві крилаті ракети, які випустили російські окупанти по території України.

Про це повідомляє Генеральний штаб ЗСУ.

Як зазначається, в результаті успішної бойової роботи силами та засобами протиповітряної оборони минулої доби знищено 2 крилатих ракети Х-35/Х-59.

При цьому, було знищено 16 ворожих БпЛА «Shahed-136/131». 13 з них росіяни запустили по Одеській та Миколаївській областях, а три - по Харкову.

«Ймовірність завдання ракетних та авіаційних ударів по всій території України залишається високою», - зауважили у Генштабі.

Водночас, за словами командувача Повітряних сил Миколи Олещука, на Бахмутському напрямку Повітряні сили ЗСУ сьогодні зранку збили ворожий гелікоптер Ка-52.

«Мінус один рашистський Ка-52 сьогодні зранку на Бахмутському напрямку! Дякую підрозділу ЗРВ Повітряних сил за успішну бойову роботу!», - наголосив командувач.

Нагадаємо, за останню добу, 16 серпня, щонайменше 480 окупантів було знищено в Україні. Втрати російської армії з першого дня повномасштабного вторгнення склали 256 тисяч 050 військових.

На інфографіці «Слово і діло» можна побачити динаміку знищення російських літаків та гелікоптерів.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: