Шойгу назвав нове «пріоритетне завдання» у війні рф проти України

Читать на русском
Міністр оборони росії Сергій Шойгу озвучив нове пріоритетне завдання так званого СВО. За словами Шойгу, одна з цілей Кремля – повернути всіх солдатів своєї армії з українського полону.
Фото: 1lurer.am

Міністр оборони росії Сергій Шойгу озвучив нове пріоритетне завдання так званої СВО.

Заяву глави Міноборони країни-окупанта цитують російські ЗМІ.

Від «денацифікації» України до «збереження росії»: як Кремль змінює цілі повномасштабного вторгненняЯк путін та його оточення змінюють цілі повномасштабного вторгнення в Україну – на інфографіці. Все починалося з демілітаризації та денацифікації, а тепер говорять про збереження росії.

За словами Шойгу, Кремль хоче повернути всіх солдатів своєї армії з українського полону. При цьому він вважає, що з Україною нібито дуже складно домовитись із цього приводу.

«Одне із пріоритетних гуманітарних завдань спецоперації – звільнення російських військовослужбовців із українського полону. Це складна та педантична робота», – сказав Шойгу.

Він також заявив, що війна проти України нібито зменшила можливості країн Заходу «нав'язувати свої інтереси» у різних частинах світу.

Нагадаємо, у червні російський диктатор путін визнав, що цілі його вторгнення в Україну постійно змінюються. Після цього у Кремлі заявили, що завдання країни-агресора щодо «демілітаризації» України нібито вже багато в чому виконане.

Раніше ми розповідали, як часто путін називає агресію проти України війною, а не «СВО».

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: