У рф заявили про атаку українського безпілотника на Бєлгородщині

Читать на русском
Губернатор Бєлгородської області В'ячеслав Гладков повідомив, що безпілотник був збитий у Шебекинському міському окрузі на підльоті до міста.
ІлюстративнеФото: РБК-Україна

У країні-агресора росії заявили про спробу Збройних сил України атакувати безпілотником об'єкти в Бєлгородській області у суботу ввечері, 12 серпня.

Про це Міноборони росії повідомляє на сторінці у Телеграмі.

Згідно з даними міністерства, Сили оборони України близько 17:30 здійснили спробу атаки одним безпілотником «по об'єктах на території російської федерації».

Як зазначається, російська ППО збила безпілотник над територією Бєлгородської області. Постраждалих і руйнувань немає.

Водночас, губернатор Бєлгородської області В'ячеслав Гладков повідомив, що безпілотник був збитий у Шебекинському міському окрузі на підльоті до міста. Також місцеві Телеграм-канали публікують відео з начебто українським безпілотником.

Нагадаємо, у суботу, 12 серпня, в тимчасово окупованому місті Керч вдруге за день пролунали звуки вибухів.

У Міністерстві оборони країни-агресора прокоментували сьогоднішні вибухи в районі Кримського мосту і заявили, що його атакували ракетами С-200. В ударах по окупованому Криму традиційно звинуватили Україну.

А нещодавно в Тульській та Калузькій областях росії пролунали вибухи. За версією країни-агресора, це робота ППО. Також жителі підмосковного Ступіно повідомляли про гучні звуки, сліди в небі та рух невстановлених безпілотників.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: