На Харківщині росіяни скинули авіабомбу на Куп'янськ

Читать на русском
Протягом доби армія рф обстрілювала населені пункти Богодухівського, Харківського, Чугуївського, Ізюмського та Куп'янського районів.
фото Харківська ОВА

Окупанти в ніч на 10 серпня вдарили керованою авіабомбою по Куп'янську. Також ворог продовжив обстріл Харківської області та самого Куп'янська сьогодні вранці.

Про це повідомив у четвер голова Харківської ОВА Олег Синєгубов у Telegram.

У Харківській області можуть провести обов'язкову евакуацію з 53 населених пунктівВлада розглядає варіант з обов'язковою евакуацією жителів із населених пунктів Куп'янського району, розташованих близько до зони бойових дій.

За його словами, опівночі ворог скинув на Куп'янськ керовану авіабомбу ФАБ-250. Пошкоджено будівлю міськради.

Також вночі внаслідок обстрілу села Кондрашівка Куп'янського району зазнали поранень 41-річний чоловік та 39-річна жінка.

Сьогодні о 7:30 ворог знову обстріляв Куп'янськ, пошкоджено будинок. На цю хвилину інформація про постраждалих не надходила, зазначив Синєгубов.

Загалом протягом минулої доби росіяни масовано з використанням керованих авіабомб та іншого озброєння обстрілювали населені пункти Богодухівського, Харківського, Чугуївського, Ізюмського та Куп'янського районів.

Зокрема, під ворожим вогнем були Куп'янськ, Петропавлівка, Першотравневе, Чернещина, Подоли, Дворічна, Масютівка та інші населені пункти. Пошкоджено приватні будинки, господарчі споруди, сталися пожежі.

Нагадаємо, 7 серпня росіяни скинули чотири авіабомби на Харківщину. Під удар потрапило село Кругляківка, загинуло троє людей.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: