Кабмін затвердив розмір щомісячних доплат військовим: подробиці

Читать на русском
Кабінет міністрів на засіданні 9 серпня ухвалив постанову про щомісячні доплати для військовослужбовців, правоохоронців та рятувальників. Про це повідомив прем'єр-міністр Денис Шмигаль.
Фото: t.me/Denys_Smyhal

Кабінет міністрів на засіданні 9 серпня ухвалив постанову про щомісячні доплати для військовослужбовців, правоохоронців та рятувальників.

Про це у своєму Telegram-каналі повідомив прем'єр-міністр Денис Шмигаль.

Доплати та відпустки для військових: що змінить новий законЩо зміниться після ухвалення парламентом нового закону про додаткову винагороду та відпустки для військових.

Так, під час дії військового стану розмір доплат становитиме 30 тисяч гривень щомісяця.

«Для осіб, які здійснюють оперативне управління військовими частинами та підрозділами на відстані, доплати можуть становити 50 тис. грн. А для тих, хто бере безпосередню участь у бойових діях, - 100 тис. грн», – розповів Шмигаль.

Крім того, уряд затвердив щомісячні доплати для строковиків та курсантів – вони додатково отримуватимуть по 6 та 2,35 тис. грн відповідно.

Нагадаємо, закон, який регулює питання доплат та відпусток для військових, був підписаний президентом Володимиром Зеленським наприкінці червня. Докладніше про закон – на інфографіці «Слово і діло».

Раніше ми також писали про деталі скандалу зі скасуванням та поверненням доплат військовослужбовцям.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: