У рф заявили про збиття безпілотника над Брянською областю

Читать на русском

У росії знову повідомляють про нові атаки дронів. Два безпілотники були нібито знищені системою пво рф над Брянською областю.

Про це заявив губернатор області Олег Богомазов у Telegram.

Аеропорти, елітні райони і навіть Кремль: які об'єкти в Москві зазнали атак дронівРосійську столицю з початку року понад десять разів атакували невідомі безпілотники. Під удар потрапляли аеропорти, елітні райони, Москва-Сіті та навіть Кремль.

«Над Карачівським районом системою ППО Збройних Сил росії знищено два безпілотники літакового типу. Руйнувань та постраждалих немає», – написав він.

Нагадаємо, ввечері 5 серпня в Тульській та Калузької областях росії пролунали вибухи. Росіяни заявили про роботу ППО. Також жителі підмосковного Ступіно повідомляли про гучні звуки, сліди в небі та рух невідомих безпілотників.

Пізно ввечері 4 серпня у місті Рильськ Курської області рф пролунало кілька вибухів. Місцева влада заявила про атаку безпілотником.

У ніч проти 3 серпня Калузьку область атакували безпілотники. У Міноборони росії запевнили, що нібито атаку відбили і збили всі дрони.

Секретар РНБО Олексій Данілов заявляв, що українські безпілотники та морські дрони продовжуватимуть показувати найкращі результати.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: