В Оріхові російська ракета влучила у дев'ятиповерхівку – подробиці

Читать на русском
Сьогодні, 6 серпня, внаслідок ворожого обстрілу в місті Оріхів сталася пожежа в дев’ятиповерховому житловому будинку на загальній площі 450 кв.м.
t.me/dsns_telegram

Сьогодні, 6 серпня, російські окупанти здійснили атаку на Запорізьку область. В результаті ворожого обстрілу в одній з дев'ятиповерхівок Оріхова сталась пожежа.

Про це у Телеграмі повідомляє Головне управління ДСНС України у Запорізькій області.

Згідно з даними рятувальників, сьогодні, 6 серпня, внаслідок ворожого обстрілу в місті Оріхів сталася пожежа в дев’ятиповерховому житловому будинку на загальній площі 450 кв.м.

«Так виглядає житловий будинок, в який влучила російська ракета в Оріхові. Під час роботи спецтехніки почався повторний обстріл, тому надзвичайники припинили роботу на висоті», - йдеться в повідомленні.

Як зазначили в ДСНС, під час роботи спецтехніки почався повторний обстріл Оріхова, що значно ускладнило роботу надзвичайників, тому аби не наражати особовий склад на небезпеку, співробітники ДСНС припинили роботи на висоті. Пожежа ліквідована. Жертв та постраждалих немає.

Нагадаємо, росіяни у неділю, 6 серпня, обстріляли село на Харківщині. Внаслідок атаки загинула жінка, поранень зазнав літній чоловік.

Окупанти в ніч на неділю 6 серпня обстріляли Запоріжжя, вдаривши по околиці міста.

Також в ОВА розповіли про наслідки вчорашніх обстрілів Хмельниччини.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: