Атака росіян на Хмельниччину: в ОВА розповіли про наслідки обстрілів

Читать на русском
Російські окупанти 5 серпня тричі атакували Хмельницьку область. Під ударом ворога опинився Старокостянтинів.
glavcom.ua

Російські окупанти 5 серпня тричі атакували Хмельницьку область. Під ударом ворога опинився Старокостянтинів.

Про це повідомляє Хмельницька ОВА у Telegram.

«З вчорашнього вечора Хмельниччина була тричі атакована ворогом. Аеродром Старокостянтинова не дає спокою ворогу. Була серія вибухів в Старокостянтинівській та Хмельницькій громадах», – йдеться в повідомленні.

Відомо, що більшість ракет були збиті силами ППО. Разом з тим, у Старокостянтинівській громаді вибуховою хвилею пошкоджено покрівлю, двері та вікна в декількох приватних житлових будинках. Крім цього, вибито вікна в одному з комунальних закладів культури, в приміщенні автовокзалу та в комерційному приміщенні.

В ОВА додають, що внаслідок ворожої атаки виникла пожежа складу відходів кукурудзи на території елеватора у Старокостянтинівській громаді. На місці події працювали 16 рятувальників на трьох одиницях пожежно-рятувальної техніки. Займання складу ліквідували на площі 1400 кв.м. Варто відзначити, що внаслідок вибуху травми отримав працівник складу.

Нагадаємо, російські окупанти завдали масованого удару по Україні. З вечора 5 серпня по ранок 6-го серпня силам ППО вдалося знищити 57 цілей ворога.

Також сьогодні вранці у Харкові пролунали два гучні вибухи. Російські військові обстріляли один із районів міста.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: