Ворог за добу понад 90 разів обстріляв Запорізьку область

Читать на русском
Протягом минулої доби, 4 серпня, російські війська здійснили 92 удари по території Запорізької області.
Запорізька ОВА

Протягом минулої доби, 4 серпня, російські війська здійснили 92 удари по території Запорізької області.

Про це повідомив начальник Запорізької ОВА Юрій Малашко в Telegram.

За його словами, вчора під обстріл росіян потрапили 24 населені пункти в області. В результаті атак жителі не постраждали, однак є руйнування.

«92 обстріли по 24 населеним пунктам за добу - жителі області не постраждали. Наразі надійшло 26 повідомлень про руйнування будинків, квартир та об’єктів інфраструктури в результаті ворожих ударів у Запорізькому, Василівському та Пологівському району», – йдеться в повідомленні.

Більша частина ударів – це артилерійські обстріли. Вони прийшлися по території Гуляйполя, Оріхова, Залізничного, Новояковлівки, Новоандріївки, Гуляйпільського, Новодарівки, Чарівного, Червоного, Малинівки, Білогір‘я, Преображенки, Щербаків, Левадного, Єгорівки, Малої Токмачки, Омельника, Степногірська, Кам‘янського, Малих Щербаків, Степового, П‘ятихаток.

Тоді як Новояковлівку, Ольгівське, Темирівку, Червоне ворог атакував з РСЗВ, тричі вдарив авіацією по Оріхову, атакував з БПЛА Новоандріївку та Малинівку.

Крім цього, російські окупаційні війська минулої доби сім разів обстріляли Херсонську територіальну громаду. Відомо, що є двоє постраждалих.

Додамо, у Повітряних силах розповіли, чим росія атакуватиме Україну восени.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: