В дронах, якими рф вночі атакувала південь, знайшли західні деталі

Читать на русском
В безпілотниках, якими російські військові атакували вночі Миколаїв, знайшли деталі західного виробництва.
t.me/ermaka

В безпілотниках, якими російські військові атакували вночі Миколаїв, знайшли деталі західного виробництва.

Про це повідомив керівник Офісу президента Андрій Єрмак.

На двигуні безпілотника, який атакував Україну цієї ночі знайшли позначку «зроблено в Ірландії».

«На першому фото - іноземний карбюратор двигуна іранського БПЛА, який вночі атакував Миколаїв. Слава ППО, дякую, що збили його. На другому фото видно деталь із затертим серійним номером», – пише Єрмак.

Росіяни часто використовують деталі, що були зроблені у країнах Заходу та Азії, однак зазвичай ворог затирає серійні номери на іноземних компонентах. Єрмак закликає посилити санкції, щоб не допустити використання іноземних деталей окупантами.

«Потрібні нові санкційні обмеження, а також ефективна імплементація та контроль. Ми надаємо партнерам рекомендації, які саме обмеження можна запровадити і який контроль посилити. Країни Глобального Півдня ми також закликаємо долучитись до цього процесу», – додав він.

Нагадаємо, Рада Євросоюзу 23 червня затвердила одинадцятий пакет економічних та індивідуальних санкцій проти росії. Нові заходи спрямовані в основному на посилення існуючих санкцій та припинення їхнього обходу.

Нещодавно президентка Європейської комісії Урсула фон дер Ляєн під час розмови зі спеціальним посланником ЄС наголосила на рішучості продовжувати зусилля з послаблення російської «машини війни» за допомогою санкцій ЄС.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: