Війська рф завдали артилерійських ударів по Донеччині, є поранені – ОВА

Читать на русском
Зокрема, ворожих обстрілів зазнали Курахівська і Торецька громади, південні населені пункти Великоновосілківської громади та селища Мар’їнської.
Ілюстративне фото

Російська окупаційна армія протягом минулої доби кілька разів обстріляла з артилерії Донецьку область. Відомо про двох постраждалих у Курахівській громаді.

Про це голова Донецької ОВА Павло Кириленко повідомляє у Facebook.

Зазначається, що війська країни-агресора протягом доби кілька разів завдали ударів з артилерії по Донецькій області. Зокрема, ворожих обстрілів зазнали Курахівська і Торецька громади, південні населені пункти Великоновосілківської громади та селища Мар’їнської.

«Сьогодні зранку, вдень і ввечері були артилерійські обстріли. Більшість з них припадає на Курахівську громаду», - сказав Кириленко.

Очільник Донецької обласної військової адміністрації зазначив, що внаслідок російських атак у Курахівській територіальній громаді 2 людини отримали поранення.

Нагадаємо, що у Херсоні внаслідок обстрілу лікарні вдень 1 серпня є загиблий та постраждали п'ятеро людей. У чотирьох із них – контузія.

Також у понеділок, 31 липня, внаслідок артилерійського обстрілу військами рф села Зоряне на Донеччині загинули двоє осіб, ще одна дістала поранення.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: