Росіяни обстріляли населений пункт на Донбасі, щонайменше двоє загиблих

Читать на русском
Російські військові, ймовірно, зі ствольної та реактивної артилерії обстріляли село Зоряне Покровського району Донецької області.
Ілюстративне фото

У понеділок, 31 липня, внаслідок артилерійського обстрілу військами рф села Зоряне на Донеччині загинули двоє осіб, ще одна дістала поранення.

Про це повідомляє видання «Суспільне», з посиланням на слова речниці прокуратури Донецької області Анастасії Медвєдєвої.

«31 липня о 17-й годині російські військові, ймовірно, зі ствольної та реактивної артилерії обстріляли село Зоряне Покровського району Донецької області. Двоє людей загинули, ще одна людина отримала поранення», - йдеться в повідомленні.

При цьому, речниця прокуратури уточнила, що внаслідок російської атаки загинули двоє чоловіків 34 та 38 років, а дружина останнього отримала поранення. Її доправили до лікарні.

Медвєдєва додала, що за цим фактом прокуратура розпочала досудове розслідування за ч. 2 ст. 438 КК (Порушення законів та звичаїв війни).

Нагадаємо, у Кривому Розі завершили пошуково-рятувальну операцію на місці ракетного удару російських окупантів. За останніми даними, внаслідок атаки загинули шестеро людей. Ще 75 мирних жителів отримали поранення.

Також російські окупаційні війська 31 липня завдали понад 160 ударів по восьми громадах у Сумській області. Внаслідок ворожих атак постраждала одна людина.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: