У поліції назвали кількість постраждалих внаслідок обстрілу Харкова «шахедами»

Читать на русском
Близько половини триповерхової будівлі ПТУ зруйновано, внаслідок ворожого удару обрушився центральний корпус та два поверхи.
Ілюстративне фотоФото з відкритих джерел

Російські загарбники вночі 1 серпня атакували Харків дронами-камікадзе, внаслідок влучання у місті спалахнула пожежа, дрон зруйнував 2 поверхи одного з гуртожитків. Попередньо, поранення отримала одна людина.

Про це пише видання «Суспільне» у Телеграмі, з посиланням на заяву начальника поліції Харківської області Володимира Тимошка.

Згідно з його словами, у місті зафіксовано щонайменше два влучення: одне — у будівлі ПТУ, друге — у центральній частині міста. У будівлі ПТУ, заздалегідь, не було людей, у центрі Харкова поранено одну людину, її стан перевіряють медики.

При цьому, як зазначає міський голова Харкова Ігор Терехов, близько половини триповерхової будівлі ПТУ зруйновано, внаслідок ворожого удару обрушився центральний корпус та два поверхи.

Нагадаємо, що війська країни-агресора завдали серію ударів дронами-камікадзе по Харкову та області сьогодні вночі, 1 серпня. Загалом по Харкову зафіксовано щонайменше три «прильоти».

Як відомо, у понеділок, 31 липня, внаслідок артилерійського обстрілу військами рф села Зоряне на Донеччині загинули двоє осіб, ще одна дістала поранення.

Також у Кривому Розі завершили пошуково-рятувальну операцію на місці ракетного удару російських окупантів. За останніми даними, внаслідок атаки загинули шестеро людей. Ще 75 мирних жителів отримали поранення.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: