Війська рф вдень обстріляли прикордоння Харківщини, є жертва

Читать на русском
Рр обстріляла село Першотравневе Ізюмського району Один чоловік поранений, загинула жінка похилого віку.
фото Харківська обласна прокуратура

Окупанти сьогодні обстріляли 15 прикордонних населених пунктів Харківщини. Через атаку на селище Першотравневе загинула жінка похилого віку.

Про це повідомив голова Харківської ОВА Олег Синєгубов у ефірі всеукраїнського телемарафону у вівторок, 1 серпня.

У ЗСУ пояснили, чому складно збивати дрони на ХарківщиніХарків та Харківська область розташовані дуже близько до росії, тому не всі повітряні цілі ППО може збити ще на підльоті.

З його слів, росіяни сьогодні вранці обстріляли 15 прикордонних населених пунктів. Зокрема, Харківський, Богодухівський та Чугуївський райони області. А згодом ворог ударив по селу на Ізюмщині.

«Сьогодні близько 12 години ворог обстріляв с. Першотравневе Ізюмського району. За попередніми даними медиків, 1 чоловік близько 50 років отримав поранення та був госпіталізований. Жінка близько 70 років, на жаль, загинула», – повідомив Синєгубов.

Також він додав, що у Харкові продовжуються роботи з ліквідації наслідків нічних ударів дронами Shahed.

Нагадаємо, у ніч на 1 серпня росіяни атакували Харків дронами-камікадзе, у місті лунали вибухи, спалахнула пожежа. Внаслідок атаки було пошкоджено навчальний заклад у Салтівському районі та будівлю на території спорткомплексу у Шевченківському районі. Отримав поранення та був госпіталізований 63-річний охоронець.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: